Under ditt parasoll

OBS! Signerad av Sven-Erik Magnusson och Ingvar Karlsson.

90-talets kultband i sin första och enda långfilm - nu på dvd.

Restaurerad från originalfilmen från 1967.

Sven-Ingvars musikaliska lustspel för hela familjen.

Handlingen utspelas Olympiaåret 1912 och Sven-Ingvars arbetar som hornmusikanter i en idyllisk småstad.

En viss musikalisk uppfinning kommer dock att förändra hela deras lugna tillvaro. De kastas in i en rad halsbrytande äventyr. Greve Äppelpajs vackra dotter kidnappas och hamnar i Desperado City i Vilda Västern. Men Sven-Erik Magnusson och hans oförvägna kompisar kommer till undsättning och allt ordnar sig till sist.

En rad av Sven-Ingvars mest populära 60-talslåtar finns med i filmen.

Regi: Ragnar Frisk

"- Härmed intygas att Sven-Ingvars långfilm "UNDER DITT PARASOLL" av hela föreningen C-Film i Malmös styrelse ansetts vara en av Sveriges sämsta filmer.

- Anledningen till detta får framförallt tillskrivas manusförfattare och regissören, samt i enstaka fall sällsynt urusla skådespelarinsatser.

- Ingen skugga faller dock på någon i Sven-Ingvars agerande i filmen."

Björn Benner
Representant för föreningen C-Film i Malmös styrelse.